Design, kvalitet och teknik

 

 f07e6a6a6c                         7c3fff40e9                           92138edffe

 

De SQOOM aktiva gelerna har utvecklats i enlighet med kraven i EU-direktivet om kosmetika och dokumenteras med effektstudier. Utvecklingen bygger på vetenskaplig forskning, samarbete med erkända experter och universitet från Tyskland och hela Europa.

Teamet av utvecklare etablerar sin kärnkompetens inom läkemedels- och kosmetiska processer och producerar i enlighet med GMP-principer.

De värdefulla xCential gelerna är utvecklade speciellt för SQOOM’s enhet. Samtliga xCential geler är utan konserveringsmedel, utan hud-irriterande emulgeringsmedel och parfymer.

SQOOM’s enheter uppfyller de högsta kraven på design, kvalitet och teknik. Totalt kan sju mikrodatorstyrda program väljas på SQOOM enheten. Den patenterade synkrontekniken möjliggör stora mängder regenerande aktiva ingredienser i de xCential geler som transporteras djupt ned i huden.

Högsta kvalitet – tillverkade i Tyskland


Så här fungerar det

 

Hud vid 20
Hud vid 40
Hud vid 60

 

När huden åldras och de första rynkorna eller linjer uppkommer är orsakerna främst genetiska. Miljöeffekter eller faktorer som beror på beteenden som rökning eller stress kan också leda till förtidigt åldrande av huden. Emellertid är hudens åldrande ett resultat av en annan viktig faktor – den permanenta nedbrytningen av hyaluronsyra i huden.
Hyaluronsyra är hudens fuktdepå. Den stabiliserar de elastiska och kollagena fibrerna och skyddar våra celler mot fria radikaler. Om du någonsin sett torkad jord genomsyras av sprickor kan ni föreställa er vad som händer med vår hud när dess vattenmagasin är tomma: linjer och rynkor framhävs.SQOOM fyller på hudens fuktdepåer. SQOOM hjälper din hud att bli fastare, se mer ungdomlig ut samt gör den mjukare.