e9c3262a10

För verklig framgång måste alla delar av behandlingen arbeta tillsammans som en helhet.

 

SQOOM clinical har utvecklats av Dr.H.Christ samt Dr.U.Warnke. Dr.H.Christ har 30 års erfarenhet inom alternativ behandling av hudsjukdomar. Dr.U.Warnke är expert inom elektromagnetsiska krafter och stärkande effekt av ljusbehandling. Detta partnerskap har skapat ett mycket effektivt läkemedel och behandlingssystem som används med framgång hos internationella kliniker samt av läkare och hudvårdsterapeuter.

Dr.Helmut W.Christ, specialist inom invärtes medicin M.B.Ch.B. (Kapstaden, Sydafrika), M.D. (Münster, Tyskland).

Dr. Christ studerade medicin vid välrenommerade universitet i Tyskland, USA och Sydafrika. Han är specialist på invärtes sjukdomar. Han har drivit sin egen praktik i Bisingen/Hohenzollern sedan 1976. Praktiken betraktas nu som ett godkänt centrum för hudsjukdomar.

 

4 metoder

SQOOM clinical är den första enheten i sitt slag att använda magnetfält och ultraljud i kombination. Samspelet mellan ultraljud, magnetiska fält och blått ljus är en idealisk kombination i en ny form av behandlning.

  • Ultraljud
  • Statiskt magnetfält
  • ”Cold” infraröd
  • Blått ljus
09e7a322f0

 

SQQOM clinical är en medicinteknisk produkt. Ytterligare information för yrkesverksamma kan begäras på: info@anarmedical.se