5679278d44

SQOOM EFFEKTEN

Ge din hud vad den behöver

med xCential orange serien.

 

anti_age_info_black_en_01    anti_age_info_orange_en


9adb6e08c984743def68

xCential cleanser

Optimal fysisk djupverkande rengöringsprocess, tillför huden fukt och förbereder den för en SQOOM behandling. Pantenol och kamomillextrakt har en en mjukgörande och avslappnande effekt. Kan även användas vid problemhy.

xCential H+ (hya)

Den innovativa H+ gelen är tillverkad av hundra procent hudvänliga, aktiva ingredienser av narurligt ursprung för en synligt vacker och slät hy. Huvudingrediensen i xCential H+ är hyaluron – ett välkänt fuktighetsbevarande ämne. 89% av användarna säger ””SQOOM xCential H+ ger min hud ett ungt och vackert utseende””*. Aloevera Leaf juice ger huden intensiv fukt.

* Testad under 5 veckor på 75 personer som har använt produkten under längre tid.


xCential deSpot

Denna blekande gel innehåller en unik kombination av aktiva ingredienserna sulforafan och genistein. Den kan göra din hy ljusare och reducera åldersfläckar i en liposomal kombination.

xCential booster

24 timmars intensiv fuktighetsboost. Fräsch och silkeslen hy med omedelbar effekt. xCential booster har en 8 timmars anti-rynk effekt och djupet på rynkorna minskar redan efter första behandlingen**.

** Vetenskapligt testat på 20 kvinnor.


404593ccba

xCential acqua+

acqua+ är en berikad fuktgivande spray speciellt utvecklad för användning tillsammans med alla xCential geler och xCential blå geler. Den kan appliceras med alla geler och optimerar effekten samt förhindrar gelerna att torka för snabbt på hyn. Dessutom tillför den huden extra fukt med milda aktiva ingredienser.

Genom att använda acqua+ kan du minska mängden dyrare geler per behandling och gelerna håller längre på huden. En måsteprodukt för xCential booster.


SQOOM EFFEKTEN

Hudens åldrande är en följd av den gradvisa minskningen av kroppens egna naturliga fuktgivare, hyaluronsyra. Det är hyaluronsyra som stabiliserar de elastiska och kollagena fibrer som skyddar cellerna mot fria radikaler.

anti_age_info_black_en_04Upplev SQOOM effekten med dess konkreta egenskaper och mycket effektiva ingredienser. Fragmenterade, lågmolekylära hyaluronsyror är en huvudingrediens i många xcential geler. SQOOM erbjuder lösningar för din huds varierande behov, från anti-age till problemhy.