Loading
Din varukorg är för närvarande tom.

FAQ

SQOOM-konceptet är den perfekta interaktionen mellan fysiska metoder och aktiva ingredienser, vilket resulterar i förbättrad hudhälsa och utseende. Grunden för SQOOM-konceptet är dess utbud av innovativa & mycket effektiva serum. På grund av sin exakta molekylstorlek och polaritet transporteras de aktiva ingredienserna in i hudens olika lager till de exakta punkter där de behövs. SQOOM hjälper din hud att regenerera, även med problemhud. Den patenterade synkrontekniken inom SQOOM ger en unik kombination av jonisering, ultraljud och aktiv kosmetika.

Oroa dig inte, inget hemskt kommer att hända men det kan svida lite. Tvätta bara ögonen med vatten. Ingredienserna i våra serum är helt säkra, kompatibla och allergifria.

Mot oren och fet hud hjälper vårt SQOOM xCential AK-serum. Detta serum innehåller Aloe Vera och är hudavslappnande. Salicylsyra erhållen från pilbark desinficerar och öppnar keratiniserade porer. Cimicifuga blockerar bildandet av nya kvisslor och orenheter.
Ultraljudsfrekvensen justeras för att nå de utlovade djupa lagren i huden (i vårt fall: dermis). Denna frekvens är perfekt samordnad i sin intensitet så att det inte finns någon risk för att huden i ansiktet eller någon annanstans på kroppen äventyras - så länge som bruksanvisningen följs.

Den samordnade och mycket mjuka strömmen är inte skadlig för människor. Joniseringsfunktionen öppnar och stänger cellväggarna. För detta används anoden och katoden för att skapa elektricitet och för att aktivera jonmigrationen. Preparatet som transporteras in i huden laddas av givaren och förs till motsatt pol inuti vävnaden (galvanisk funktion). När du behandlar andra människor och håller SQOOM i ena handen och vidrör personen med den andra flödar inte strömmen genom hela kroppen utan enbart genom kortaste vägen - från ena sidan över axeln till andra handen. Som sagt är strömmen mycket svag så att ingen skada orsakas vid behandling av andra människor. (Strömintensiteten kan bäst jämföras med elen i luften efter åskväder. I detta fall är luften också laddad och har ingen personlig negativ effekt.)

Nej. Serumen har ej testats på djur och har inte heller några djurkomponenter. Hyaluronsyran är gjord av jäsning och inte av några animaliska derivat. Serumen har inte heller några kemiska komponenter.

Om du är säker på att du har utfört behandlingen korrekt och du inte har känslig hy föreslår vi att du använder ett "kraftprogram" (detta skiljer sig från de behandlingar som beskrivs i manualen som alltid baseras på behandling av känslig hud ). Om du inte har känslig hy kan du behandla mer intensivt.

P1-rengöring 4 min
P2-massage 4 min
P4-lyft 8 min
P3-Rynkvård 4 min

En behandling på 16-20 minuter varje dag eller varannan dag är ett kraftprogram. Rökning, för lite sömn samt för mycket alkohol kan fördröja, blockera eller påverka behandlingen negativt på annat sätt.

När du använder SQOOM-devicen ser du en röd kontrollampa blinka på enhetens baksida. Detta indikerar att strömmen flödar och att devicen fungerar som den ska. Om den inte blinkar, se till att du håller båda kontakthandtagen på sidorna av SQOOM-devicen och att du pressar tillräckligt hårt mot hyn . Vi valde medvetet att inte inkludera ”show-effekter” såsom vibrationer eller ljud så att du kan använda SQOOM-devicen i en avslappnad miljö, till exempel när du läser, tittar på TV eller lyssnar på musik.

Ultraljudsvågor är ej synliga för människor. SQOOM avger en djup mikrovibration så snabb att den inte syns eller känns på hudens yta. Följ dessa steg för att se vatten- vibrationer:

- Slå på strömmen.
- Välj "ultraljud"-läge.
- Välj önskat program.
- Häll lite vatten på givaren.
- Håll SQOOM stadigt på båda sidor av kontakthandtagen.
- Rör på givaren med ett finger.
Som resultat ser du små bubblor dansa runt på givaren.

Du kan börja använda SQOOM på ditt postoperativa ärr direkt efter att stygnen har tagits bort. Använd SQOOM xCential NA-serum.

Åldring av hy är resultatet av en annan viktig faktor - den permanenta nedbrytningen av hyaluronsyran i huden. Hyaluronsyra är fuktreservoaren i din hud. Den stabiliserar de elastiska- och kollagen-fibrerna och skyddar våra celler mot fria radikaler. SQOOM fyller på hudens fuktbehållare. När du börjar använda SQOOM är dina fuktreserver ofta tomma. Med SQOOM påbörjar du återfyllningen igen. I början av behandlingen behöver huden denna fukt och absorberar den snabbare med större mängder serum. Med tiden kommer du att se att reserverna fylls och att du behöver mindre och mindre serum.

Våra SQOOM-serum är utvecklade och tillverkade via komplexa procedurer och vi lägger stor vikt vid att utelämna alla allergiframkallande ingredienser. Vi utelämnar inte nödvändigtvis ingredienser som är välkända för att orsaka allergier utan vi använder istället vår specialutvecklade procedur för att ta bort allergener från ingredienserna, samtidigt som de behåller de aktiva egenskaperna. Kamomill är ett exempel på detta.

Det går utmärkt.

När du är klar med en SQOOM-behandling, lämna kvar serumet på huden eller tvätta bort det och applicera ditt hudfuktmedel. 

En 20-minuters behandling är redan ett kraftprogram. Om du inte har tid går det också bra att behandla bara 4-8 minuter för att huden ska kännas frisk och avslappnad.
SQOOM passar bra in i den tid du har tillgänglig för behandlingen. Och kom ihåg att du inte behöver göra behandlingen framför spegeln. Använd tiden till att lyssna på musik, titta på TV, läs eller bara koppla av.

Ett serum (50 ml) räcker till cirka 20-25 behandlingar. Om du bestämmer dig för att behnadla en gång i veckan kommer serumet att räcka i upp till fem månader. Om du vill uppnå snabbare resultat och bestämmer dig för att behandla oftare i de tidiga användningsstadierna för att fylla upp hyaluronsyrareserverna i dermis snabbare, räcker serumet i ungefär en månad. Din hud behöver mest serum under de första veckorna av behandlingar och du kommer att märka från vecka till vecka att din hud absorberar mindre serum. Med en normal och konsekvent behandling kommer serumet att räcka cirka 2 månader.

Det går bra och faktum är att många familjer delar på SQOOM-devicen regelbundet. SQOOM-devicen är hygieniskt förseglad och när serumet har torkats bort från givaren är den helt ren och klar för en annan användare. Det är också möjligt att desinficera givaren med en hygienisk spray.

Du kan använda SQOOM var som helst på hyn förutom ögonen.

Absolut. För att få snabbare resultat kan du behandla 2-3 gånger i veckan. När du först börjar med SQOOM-behandlingen behöver din hy de aktiva ingredienserna i serumet och regelbundna behandlingar kommer att märkbart förbättra hudkvaliteten. Använd inte SQOOM mer än 20 minuter på ett hudområde om dagen.

SQOOM-effekten är baserad på användningen av innovativa, högt utvecklade serum. På grund av sin exakta molekylstorlek och polaritet transporteras de aktiva ingredienserna in i hudens olika lager till den exakta punkt där de behövs. Inga andra hudprodukter bör användas ihop med SQOOM-devicen för att transporteras in i huden då du inte kan vara säker på exakt vilken typ av ingredienser, konserveringsmedel, dofter, allergener etc. finns i de andra produkterna. Dessa kan orsaka skador om de kommer djupare in i huden. Vi tar inget ansvar för resultatet vid använding av kosmetika eller medicin som producerats av andra ihop med SQOOM-devicen.

 
Community-verified icon
 
 
 
 
 

SQOOM xCential NA-serumet fungerar bäst för alla typer av ärr. Magnolol, dexpanthenol och ren kameliafröolja lugnar huden, medan amorft mikrosilver i sin renaste form hjälper till att läka och skydda mot patogena bakterier. Du kan börja använda SQOOM på ditt postoperativa ärr direkt efter att stygnen har tagits bort.

Buken, under graviditet 
Du kan använda SQOOM under graviditeten för att behandla ansikte och dekolletage. Använd inte på buken medan du är gravid.

Vid potentiell hudcancer 
Om det finns några tecken på hudcancer får SQOOM ej användas. En negativ effekt är inte bevisad men vi rekommenderar försiktighet.

Pacemaker
Vänligen behandla inte i närheten av en pacemaker. SQOOM når inte så djupt men återigen rekommenderar vi försiktighet. Det är säkert att behandla i ansiktet eller resten av kroppen.

Andra eventuella kontraindikationer
- Sköldkörtelhyperfunktion, använd ej SQOOM i närområdet
- Skador på nervsystemet såsom Parkinson och epilepsi
- Embolismer, åderbråck och blodproppar
- Tumörer
- Öppna sår
- Metallimplantat, tandställning och endoprotes i området runt strömflödet. Om du behandlar detta område och bara känner ett stickande kan du fortsätta behandlingen. Om du känner smärta i detta område, byt till program S (endast ultraljud) om du behandlar med SQOOM M2 och behandla området med detta program.

För en riktad massage av muskler och ryggspänningar använd SQOOM xCential OL.

Vi rekommenderar att du använder SQOOM en gång i veckan för synlig framgång. Du bör börja känna skillnaden nästan omedelbart. Hudens blodcirkulation förbättras, vilket gör att den ser ljusare ut och känns mjukare. Efter ett par månaders regelbunden användning kan rynkor och fina linjer minskas synligt.

SQOOM-laddaren visar ett grönt ljus när batteriet är fulladdat. Enheten fungerar i ungefär fyra timmar på en laddning och kan därför enkelt tas med på semester eller affärsresor utan laddstationen. Om du håller STEP-knappen intryckt i tre sekunder visar den batteriets laddningsstatus - när LED-lamporna lyser grönt på alla sex programmen är devicen fulladdad. Om bara två lampor lyser är det 30 minuters batteritid kvar. En surrande signal indikerar att batteriet behöver laddas.

Det är helt säkert att använda SQOOM. Ultraljud har använts i årtionden vid kosmetiska och medicinska behandlingar. SQOOM-devicer är fullständigt testade och överensstämmer med alla nödvändiga säkerhetsstandarder (CE, ISO 9001 2000, L-C, US, FD, HS Mark).

Du finner mer information på vår webbplats. Du kan också hitta detaljerad information i SQOOMs bruksanvisning. 

SQOOM-behandlingen är mild och har inga kända biverkningar. Det enda undantaget finns för personer som har en pacemaker. Dessutom bör alla hudområden som påverkas av hudcancer inte behandlas och alla som lider av hypertyreoidism bör avstå från att behandla den främre delen av nacken.

Behandlingen är okomplicerad och skonsam: Först sprids de mycket effektiva kosmetiska produkterna på huden via givarhuvudet, efter det masseras huden med den handhållna SQOOM-enheten med små cirkulära rörelser. Att använda SQOOM bara en gång i veckan ger synlig framgång och förbättrad hudstruktur.

Nej. SQOOM-konceptet består av två komponenter: serum som innehåller de mycket effektiva aktiva ingredienserna och devicen som transporterar dessa aktiva ingredienser in i huden. De måste användas tillsammans.

Ja. Från spädbarn till äldre människor kan SQOOM användas säkert av alla.

Det bästa är att behandla på kvällen innan du går och lägger dig. Lämna kvar serumet på hyn efter behandlingen som en nattmask. Över natten har serumet funktionen som en nattkräm och ger de övre hudlagren värdefulla närande ingredienser. På morgonen blir hyn väldigt mjuk och fyllig. Om du känner att något saknas eller att serumet är för torrt på huden, applicera en vanlig nattkräm.

SQOOM erbjuder totalt sju program:

C (Cleansing) används för djup hudrengöring och appliceras endast med rengöringsserumet, som utvecklats speciellt för detta ändamål.
M (Massage) utför en djupt effektiv massage. Blodcirkulationen stimuleras och huden blir perfekt förberedd inför följande program.
L (Lifting) är ett något starkare program som arbetar för att minska de små synliga rynkorna vid hudens yta. Ett kraftprogram för snabb och kortvarig framgång.
W (Whitening) har prioritet att göra huden ljusare. Denna fysiska inställning används främst för att behandla leverfläckar, akne eller åldersfläckar framgångsrikt i kombination med vårt specialutvecklade deSpot-serum
S (Sono / Ultraljud) tillhandahåller ultraljud endast utan jontofores för boostertillämpning.
I blue (Iontophoresis) för rengöring runt ögonen.
I green (Iontophoresis) för applikationer runt dina ögon.

Du kan kontakta oss dygnet runt genom att skicka ett e-postmeddelande till info@sqoom.se
Vi ser fram emot ditt email!

⟵ Kontakta oss

Varukorg